knop bellenknop mailknop route

 

Waarneemster Hilde Hielkema

Sinds begin november hebben wij ons team versterkt met een nieuwe waarneemster. Haar naam is Hilde Hielkema en hierbij stellen we haar aan jullie voor.

Hilde is in augustus 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan. Na een jaar in een praktijk in Exloo te hebben gewerkt komt zij nu het team van Fysiotherapie Oosterwolde versterken en ondersteunen als waarneemster. Naast algemene fysiotherapie heeft zij zich gespecialiseerd in valtraining & valpreventie en het beweegprogramma Artrose.

 

Fysiotherapie Oosterwolde behaald de PLUS status

Vrijdag 5 oktober hebben we als praktijk onze kwalititeitsproef, afgenomen door KIWA en HCA, met vlag en wimpel gehaald! We zijn er dan ook enorm trots op dat we onszelf pluspraktijk mogen noemen. Voor u betekent dit dat er met (nog) meer oog voor kwaliteit naar uw klacht (en behandeling) wordt gekeken!

 

Martijn Christerus afgestudeerd!

Onze Martijn Christerus is onlangs afgestudeerd als Master of Science in Manuele Therapie!

In deze 3-jarige opleiding heeft een Master Manueel Therapeut (MMT) extra kennis opgedaan op het gebied van (wetenschappelijke) diagnostiek, therapie en manuele vaardigheden en is daarom geschikt om cliënten met bewegingsgerelateerde problemen een oplossing te bieden. Manuele therapie wordt toegepast bij functiestoornissen van de gewrichten, spieren en/of zenuwen. 
Bewegingsbeperkingen gaan vaak samen met zowel pijn als met het slechter kunnen bewegen van die gewrichten. Dit heeft vaak weer invloed op de houding. Het doel van manuele therapie is aan de ene kant het beter laten bewegen van de gewrichten en aan de andere kant de houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast.

 

Waarnemer Alan Kalt

Hierbij stellen wij graag onze nieuwe aanwinst binnen het team aan jullie voor: Alan Kalt.
Sinds juni 2018 is hij afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tijdens zijn opleiding heeft hij stage gelopen bij Fysiotherapie Oosterwolde. Vanaf juli 2018 zal hij als waarnemer het team komen versterken. Als algemeen fysiotherapeut zal hij uw klachten aan het bewegingsapparaat behandelen en u helpen om uw activiteiten in het dagelijks leven zonder beperking uit te kunnen voeren. Alan zal voornamelijk op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk aanwezig zijn.

OSense O-Sense