knop bellenknop mailknop route

 DSC0062

Henk Otten (Big 29034645704)

Mijn naam is Henk Otten en ik ben sinds 1 juli 1980 werkzaam als fysiotherapeut. In 1985 ben ik afgestudeerd als manueel therapeut en ben me daarna gaan specialiseren in (lage)rug- en nekklachten door de McKenziemethode, FOI (functionele osteopatie)en KISS/KIDD (kinderen) te gaan volgen. Daarnaast ben ik opgeleid tot Crafta-therapeut (kaak- en hoofd(pijn)klachten).

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Maandag- en donderdagochtend ben ik aanwezig op de locatie in De Brinkhof. Dinsdagochtend ben ik op onze locatie in Makkinga.

Maaike de Graaf - Buitenhuis (Big 19066863904)

Sinds 2007 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. In 2008 ben ik in Oosterwolde komen werken. In 2012 ben ik afgestudeerd als Master manueel therapeut aan de SOMT en daarmee ben ik gespecialiseerd in de gewrichten met name gericht op de wervelkolom.

Sindsdien ben ik me verder gaan specialiseren richting kaak-, hoofdpijn- en duizeligheidsklachten, waarbij ik middels functionele osteopathie (F.O.I) en Crafta werk. Door scholingen en congressen blijf ik up-to-date in de laatste ontwikkelingen.

Tevens begeleid ik mensen in het rugtriathlon programma en werk ik met Martijn van Delden als schouder specialist en zijn we aangesloten bij het Schoudernetwerk.

Ik ben aanwezig op maandag(avond), dinsdag en donderdag. Donderdagmiddag ben ik op onze locatie in Haulerwijk.

 

Noortje Drijfhout - Verkade (Big 99911022704)

Mijn naam is Noortje Drijfhout. Sinds 2009 ben ik fysiotherapeut. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in verschillende praktijken. Sinds 2010 werk ik in Oosterwolde.

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik ook gespecialiseerd bekkentherapeut. Naast de “algemene” klachten kunt u bij mij terecht voor alle klachten betreft het bekken en de bekkenbodem. Zwangere vrouwen, maar ook de mannen en vrouwen met klachten rond het bekkenbodem gebied kunnen bij mij terecht. Daarnaast ben ik geschoold in het behandelen van zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten en mag ik ZwangerFit geven.

Ik ben aanwezig op dinsdag (waaronder ook de avond) en vrijdag.

 

Beatrijs Schreurs (Big 59061512804)

Ik ben Beatrijs Schreurs. Ik werk als kinderfysiotherapeut in Oosterwolde sinds februari 2016. Hiervoor heb ik gewerkt in Kampen. Ik ben in de praktijk aanwezig op de maandag, dinsdag en donderdag. Ik ben voornamelijk werkzaam op onze locatie "de Brinkhof" aan de Brinkstraat 10 te Oosterwolde.

Ervaring heb ik met verschillende doelgroepen binnen de kinderfysiotherapie. O.a. heb ik cursussen gedaan voor het scheve hoofd van de zuigeling (plagiocephalometrie), het fitte kind en de cursus voor prikkelverwerking (sensorische integratie).

Belangrijk vindt ik het om samen te werken met de verschillende disciplines rondom het kind. Dit kunnen o.a. zijn: het consultatiebureau, de kinderarts, de revalidatie art, docenten op school of een andere therapeut.

Martijn Christerus (Big 29915119704)

Sinds 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Na enkele jaren het vak te hebben uitgeoefend ben ik in 2015 begonnen met de Master opleiding Manuele therapie. In 2018 ben ik afgestudeerd als master of science binnen de manueel therapie aan het SOMT.

Daarnaast ben ik actief in het landelijke Parkinsonnetwerk en Claudicationetwerk. Deze netwerken zijn opgericht om optimale zorg te kunnen bieden aan deze specifieke doelgroepen. In deze multidisciplinaire netwerken is er goed contact met verschillende disciplines waar deze doelgroepen mee in contact komen. Door periodieke bijeenkomsten en congressen blijf ik up-to-date in de ontwikkelingen binnen de zorg van deze doelgroepen.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag (ook avond) en vrijdag.

Meer info over: Parkinson

Meer info over Claudicatio op www.claudicationet.nl

 

Martijn van Delden (Big 19916702104)

Mijn naam is Martijn van Delden en ben in februari 2013 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Sinds mei 2013 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Oosterwolde. Ik ben gespecialiseerd in schouderklachten en zit sinds 2015 samen met collega Maaike bij het Schoudernetwerk Friesland. Door het volgen van cursussen en diverse scholingsactiviteiten probeer ik mij zoveel mogelijk te verdiepen en verbreden binnen de fysiotherapie. Zo ben ik sinds 2016 gespecialiseerd in het toepassen van Dry Needling. Daarnaast begeleid ik met collega Franciska de beweeggroep Obesitas/Diabetes.

Ik ben van dinsdag t/m vrijdag werkzaam in de praktijk; op woensdagochtend behandel ik patienten op onze locatie bij Huisartsenpraktijk De Brinkhof en op woensdagmiddag behandel ik patienten in Haulerwijk.

Franciska Hofstee (Big 59918973504)

Mijn naam is Franciska Hofstee. In juli 2014 heb ik mijn opleiding fysiotherapie succesvol afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Oosterwolde. Om me verder te specialiseren binnen de fysiotherapie ben ik sinds september 2017 begonnen aan de master opleiding tot kinderfysiotherapeut. Samen met collega Beatrijs Schreurs begeleid ik de Fitkids groep. Daarnaast begeleid ik met collega Martijn van Delden de beweeggroep Obesitas/Diabetes op de maandagavond.

Ik ben aanwezig op maandag, dinsdag, donderdagochtend en de vrijdag. Op de ochtenden begeleid ik kinderen op verschillende scholen die problemen ondervinden met de fijne en of grove motorische vaardigheden. 

Elaine Messham (Big 59908667204)

In 2007 heb ik in Groningen de opleiding fysiotherapie succesvol afgerond. Daarna heb ik in verschillende praktijken gewerkt tot ik uiteindelijk in januari 2016 bij Fysiotherapie Oosterwolde ben begonnen.

In 2012 heb ik mijn studie als psychosomatisch fysiotherapeute afgerond. Psychomatische fysiotherapie houdt in dat klachten die gerelateerd zijn aan stress en spanningen uitingen in het lichaam kunnen hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn: ademhalingsproblemen/hyperventilatie, (chronische) pijn- of vermoeidheidsklachten, depressie/lusteloosheid, slaapproblemen, gespannen-/gejaagdheid, etc.

Sinds begin 2018 begeleid ik samen met collega's Laura en Noortje de COPD groepen.

Ik ben van dinsdag t/m vrijdag van 07.30 t/m 14.00 aanwezig en op de zaterdagochtend.

 

Laura van den Bosch (Big 49923012404)

Mijn naam is Laura van den Bosch en ben sinds juni 2017 werkzaam als fysiotherapeut. In 2016 liep ik in de praktijk stage in het kader van haar opleiding aan de Internationale Hoge School Fysiotherapie Thim van der Laan. Sinds mijn afstuderen in juni 2017 kon ik aan het werk als waarnemer. In de komende periode zal ik als algemeen fysiotherapeut het enthousiaste en dynamische team versterken en mensen met klachten aan het bewegingsapparaat behandelen. Sinds 2019 ben ik gespecialiseerd in het behandelen van voetklachten. Daarnaast begeleid ik samen met Elaine Messham en Noortje Drijfhout de COPD groep.

Ik ben aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

 

Alan Kalt (Big 19924618704)

Mijn naam is Alan Kalt. Sinds juni 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Fysiotherapie Oosterwolde. Sinds juli 2018 werk ik als algemeen fystioherapeut bij Fysiotherapie Oosterwolde. Als algemeen fysiotherapeut zal ik uw klachten aan het bewegingsapparaat behandelen en u helpen om uw activiteiten in het dagelijks leven zonder beperking uit te kunnen voeren. Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag. Daarnaast werk ik ook op de woensdagavond.

 

Hilde Hielkema (Big 69923445604)

Mijn naam is Hilde Hielkema en ben in augustus 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Hogeschool Thim van der Laan. Sinds november 2018 werk ik bij Fysiotherapie Oosterwolde en kom ik het team versterken en ondersteunen als waarneemster. Naast algemene fysiotherapie heb ik mij gespecialiseerd in valtraining & valpreventie en het beweegprogramma Artrose. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het toepassen van Dry Needling en zit ik in het BIBO-netwerk. Ik ben aanwezig van maandag t/m donderdag.

Elsemiek Katerberg (Big 59922985604)

Mijn naam is Elsemiek Katerberg. In 2017 ben is afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen en ben ik vervolgens gaan werken in een praktijk in Hoogeveen. Om mij verder te specialiseren binnen de fysiotherapie ben ik in september 2018 gestart met de masteropleiding kinderfysiotherapie aan de Avans+ in Breda. Vanaf mei 2019 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Oosterwolde. Ik zal mij inzetten om kinderen met een achterstand in de bewegingsontwikkeling of problemen met bewegingsvaardigheden te begeleiden en te helpen.

Ik ben aanwezig op de maandag, woensdag en donderdag. Ik zal werkzaam zijn op verschillende scholen en op de locaties De Brinkhof en Haulerwijk.

Gerda Niemeijer

Sinds 2007 werk ik in de fysiotherapiepraktijk en u treft mij voornamelijk achter de balie aan.

U kunt de praktijk bellen om een afspraak te maken, te wijzigen of af te zeggen en met al uw andere vragen help ik ook graag.

OSense O-Sense